Csokikrém Fillzen kollagénnel megtámogatva

2csokiparfé

 

HOZZÁVALÓK

  • 1 ek Fillzen kollagén
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 3 dl habtejszín
  • 10 dkg fehér csokoládé
  • 2 db tojás
  • 1 teásk. porcukor
  • 6 ek készen kapható csokoládészósz

ELKÉSZÍTÉS

Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. 5 evőkanál tejszínt kb. 30 fokra melegítjük, majd bele keverjük a Fillzen kollagént. Kikeverjük a tojás sárgáját porcukorral, és az étcsokoládéhoz adjuk.

 

A fehér csokoládét is felolvasztjuk, elkeverjük szintén 5 evőkanál tejszínnel és a kifacsart zselatinnal.

 

A maradék tejszínből habot verünk, és elosztjuk a két csokoládékrém között. A tojásfehérjéket is keményre verjük, és azt is óvatosan a kétféle krémhez forgatjuk.

 

Az étcsokoládés krémet 6 pohár alján elosztjuk, és 10 percre a hűtőbe tesszük. Ezután mindegyikre a fehér csokoládésat rétegezzük, és ismét 10 percig hűtjük. Tálalás előtt mindegyik tetejére 1-1 evőkanállal csokoládészósz kerül.

 

Ha szeretnél tájékozódni, akkor az alábbi oldalon a Fillzen termékeit megtalálod. Ezek a táplálék kiegészítők nem helyettesítik a megfelelő, rendszeres étkezést, a testmozgást és a körzeti orvost sem! Abban viszont segítenek, hogy saját magunk is tehetünk az egészségért és szépségért.

Tovább a webáruházba>>>>>