Mr Wipes Bio Home márkanév alatt futnak bio tisztító és mosószereink, melyek az alábbi követelményeknek felelnek meg:

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkeznek

nem tartalmaznak foszfátokat, formaldehidet, klórt, ftalátokat, parabéneket, színezéket, GMO-t

biológiailag lebomló

koncentrált összetételű

kíméli a bőrt

Szett a konyhába

Mr. Wipes Kézi mosogatószer Az erős összetétele egyszerűen távolítja el a szennyeződések és foltok minden fajtáját, mellyel időt és vizet takaríthatunk meg. Koncentrált összetétele miatt hideg és meleg vízben is hatásos.

Mr. Wipes Fémek tisztítására Hatásosan eltávolítja az odaégett szennyeződéseket, rozsdát, oxidnyomokat az edényekről, serpenyőkről és egyéb acél és réz konyhai eszközökről. Alkalmas réz, sárgaréz, rozsdamentes acél és nem lakkozott és nem fénylő eszközökre is

Mr. Wipes Tisztító permet A tisztítószer azonnal reagál a konyhai szennyeződésekre és leülepedett piszkokra különböző felületeken is. Ajánlott felületek: *konyhaszekrények, szekrények, rozsdamentes acél, csempe, kerámiás felületek. *digesztor, cső, melegítő, olajsütő. *csepegtető és ételmaradékok, égetett edények.

Mr. Wipes Koncentrátum vízkőre A tisztítószer új összetevői egyszerűen távolítják el a felgyülemlett rozsda, mészkő vagy szennyeződés lerakódásait. Felülettisztítást már megerőltetés nélkül is elvégezheti. Nem hagy foltnyomokat és könnyedén leöblíthető. A mészkő hajlamos olyan eszközökön összegyűlni, ahol vízáramlás történik, mint például vízforralókban, teáskannákban és kávégépekben,

Megosztom veletek a tapasztalatomat képekben.

Réges-régi 15 éves edényemet tisztítottam meg, az eredmény csodálatos az edény korához képest. Igaz csak 3 éve használom gáztűzhelyen, ami nagyon megcsúnyította a külsejét.
Két terméket használtam.

Mr. Wipes Tisztító permetet – ezzel kissé “beáztattam”, s hagytam hatni kb 5 percig, erősebb szivaccsal dolgoztam, így nem kellett erősen súrolnom.

Mr. Wipes Fémek tisztítására – ahogy oldódott a szennyeződés ezzel a krémes tisztítóval folytattam.

Szép lett. Azért nem mondom azt, hogy olyan mint új korában, de rá se lehet ismerni, csillog-villog.

Páraelszívó tisztítása egyszerűen

Egy kedves vásárló visszajelzése:
Köszönjük 😘

“Ez az én tesztem ahogy ígértem!
Mr. Wipes zsíroldó a 2 éve nem tisztított pára elszívón!
Sajna én rosszul vagyok a zsíroldóktól,de ez….
Jó illatú
Nem csípi a kezem, nem használtam kesztyűt.
Konyhai munkalapra is ajánlom!
Na meg a konyhaszekrényre!”

Na, akkor mossunk is egy kicsit, de ruha nélkül!


Tisztítsd meg a mosógéped!

Rendszeresen így csinálom, és a gépem meghálálja.
A készülék külső részét és gumi alkatrészeit a Mr. Wipes Easy Clean Tisztító törlőkendővel törlöm át.
A mosógépem rendelkezik egy “Öntisztító” programmal, ezt töltet nélkül kell lefuttatni.
A tisztítómosás optimalizálása érdekében a Mr. Wipes vízkőoldót használom.
Általában 40 mosásonként szoktam alkalmazni a tisztítást 60-90 fokon, kb. 50 ml vízkőoldót teszek bele. Így a mosógép is tovább él!

Mosás és folttisztítás

A folttisztítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a legnehezebb szennyeződést is, mint például a fű, a smink, az olaj, a gyümölcslé, a tea és a kávé foltot. A ruhák gallérjainak szennyeződéseit is megtisztítja. Összetétele nem károsítja a szövetek színeit és szálát. Alkalmas kézi- és gépi mosáshoz is.

„Öntsön kellő mennyiséget a nedves foltra és várjon 2-3 percet. Ezután mossa ki kézközt vagy mosógépben. Mindig a ruhadarab belsején próbálja ki, hogy elkerülje a kifakulás veszélyét. A teszteléshez, áztassa be a terméket és várjon 2-3 percet, majd öblítse ki. Ha a szín megváltozik, ne használja a ruházaton. Ne várjon több mint 2-3 percet a szín megváltozására. A régebbi foltok esetén többször alkalmazza. A friss foltokat könnyebb eltávolítani, mint a régieket. Öntsön kellő mennyiséget a nedves foltra és várjon 2-3 percet. Ezután mossa ki kézközt vagy mosógépben. Mindig a ruhadarab belsején próbálja ki, hogy elkerülje a kifakulás veszélyét.”

Folyékony mosószerek

Folyékony mosószer a színes ruhákra. Az összetétel megakadályozza, hogy a sötét és fekete színek kifakuljanak és segít nekik hosszabb ideig megőrizni élénkségüket. Hihetetlen tisztítóhatást biztosít egy mosás során. Alacsony hőfokon is jól oldódik és nem hagy nyomot.

Folyékony mosószer a fehér ruhákra. Az összetétel káprázatos fehérséget biztosít a ruhái számára. Víz alapú összetétele alacsony hőfokon is magas hatást garantál. Könnyen kiöblíthető. Nem hagy nyomot az anyagon. Nem keményíti az anyagot. Kézi- vagy gépi mosásra is alkalmas.

Folyékony mosószer a sötét/fekete ruhákra. Az összetétel megakadályozza, hogy a sötét és fekete színek kifakuljanak és segít nekik hosszabb ideig megőrizni élénkségüket. Hihetetlen tisztítóhatást biztosít egy mosás során. Alacsony hőfokon is jól oldódik és nem hagy nyomot.

Vásárláshoz itt regisztrálhatsz>>>>

Gyors és egyszerű regisztráció! 

Regisztráció után azonnal be is léphetsz a webshopba és már a kedvezményes árakon vásárolhatsz!

A megnyíló oldalon csupán nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet kell beírni a regisztrációs kérdőívbe és már vásárolhatsz is  23% kedvezménnyel, belépve a webshopban!

A regisztráció után  e-mailben megkapod a belépési adataidat és a fontosabb információkat .Így saját magad tudsz rendelni 23%-al olcsóbban. Egyetlen regisztrációs csomagot kell a kosaradba tenned az első rendelésedhez, kedvezményesen 960Ft .

Regisztrációs csomag tartalma (kb. 2400ft értékben) :

-1db DR C Tuna TEAFAolajos mentás fogkrém

-2 db katalógus

-16 db termékminta 

NINCS TOVÁBBI  VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉG!

Fontos infók, segítség a sikeres regisztráláshoz :

– A telefonszám megadásánál fontos, hogy a  +36 előtagot használd a 06 helyett! A rendszer csak így tudja megfelelően kezelni.

– Adóazonosító jel és bankszámlaszám nem szükséges a regisztrációhoz. Az csak ha valaki szeretne partnerként, üzletileg foglalkozni a Farmasival (utólag megadható a saját menüben).

A név, cím, telefonszám, e-mail cím pontos megadása fontos, mert ezek az adatok a későbbiekben nem módosítható.

Bármilyen kérdésed merülne fel, keress minket bizalommal telefonon, vagy akár a Facebook csoportunkban is elérhetőek vagyunk.