Így erősíthetjük az immunrendszerünket

Szabó Gyuri bácsi szerint az immunrendszerünk rendben tartása az egyik legfontosabb egészségügyi feladat. Olyan egyszerű praktikákat ajánl ehhez, amelyek tényleg működnek, és természetes összetevőket használnak fel.

Ilyen természetes összetevők azok a gyógynövények, melyek segítik az immunrendszert: ilyen például a kakukkfű, de minden olyan növény is, amely C-vitamint tartalmaz (mint amilyen az orbáncfű, a fürtös menta és a csipkebogyó.)

Ha a csipkebogyó húsához egy kevés mézet keverünk, hatékonyan tudjuk erősíteni az érfalakat is.

Nagyon sok hasznos tulajdonsága van az orbáncfűteának is (ezeket Gyuri bácsi elmondja a videóban). Vigyázniuk kell azonban azoknak, akiknek epekövük van vagy szívgyógyszert szednek. Az előbbiek egyáltalán nem fogyaszthatnak orbáncfű teát, a szívgyógyszert szedők pedig csak a gyógyszer beszedése után két órával ihatnak a teából. Az orbáncfűben levő hipericin lelassítja a szívgyógyszer felszívódását.

Ha allergiás problémáink vannak, fogyasszunk útifű teát. Ez bevált a kutya- és macskaszőr, a poratka és pollenallergia esetében is. Egy éven keresztül minden nap egy csésze teát kell meginnunk. A tünetek három hónapon belül megszűnnek, a végleges gyógyulás érdekében pedig egy évig kell fogyasztani a teát.

A gyógyteákkal nem árthatunk, nem tudjuk túlerősíteni immunrendszerünket! Ennek ellenére mindegyik teát csak a javasolt időszakban, kúraszerűen alkalmazzuk!

Nézzük meg az alábbi videót, ahol sok hasznos ötletet kapunk:

Forrás

ITT FEL TUDSZ IRATKOZNI A BLOGÉRTESÍTŐKRE!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés