Hálózatépítés – Multi Level Marketing… sokak fülének negatívan csengő szavak..

Van, aki sosem próbálta, de az biztos, hogy valami piramis.., különben is, a szomszéd is megmondta..
Van, aki próbálkozgatott, csinálgatta.. de igazán sosem tett bele igazi, komoly munkát,… persze csakis a Cég a hibás, vagy az MLM a hülyeség..
Van, aki rossz Céget választott, beletett apait, anyait.. és végül mégis csalódott.

S persze vannak – nem is kevesen – akik boldog mosollyal az arcukon emlegetik a napot, amikor belevágtak!

Pedig az MLM alap ötlete egy nagyszerű találmány, és máig az egyetlen olyan eszköz, amellyel igenis nagyon sokan megteremthetnék maguknak, családjuknak azt a havi pluszt, amitől akár a lakás megmaradhatna, akár a jövő kevésbé lenne félelmetes.

Azonban van néhány tényező, amit ha nem tisztázol magadban, ne is vágj bele! Legyél nyugodtan Fogyasztó – de nagy álmokat ne kergess az üzleti sikerekkel kapcsolatban!

Tisztelet a kivételnek, de sajnos sok cégnél röpködnek a milliós havi jutalékok ígéretei. Ezeket a jól hangzó túlzásokat el kell tudnod engedni a füled mellett! Igen, vannak minden rendszerben olyanok, akik milliós nagyságrendben keresnek – de nem ez az átlag!

Az a jó cég, ahol a sorok között ülő “kisemberek” is kapnak jutalékot. Lehet, “csak” 50-100 ezret, – de ne feledd, hogy a mai Magyar Valóságban, sok családnak havi 50 ezer forintnyi plusz bevétel felér milliós álmokkal. Ezért azonban Neked is tenned kell:

” Itt nem kell csinálni semmit, csak hozz 2 embert..”

No ez a másik nagy túlkapás.. Mi hisszük, hogy csakis akkor érhetünk el az életben bármit – akár pénzt, akár kapcsolatokat, egészséget.. BÁRMIT, – ha előbb saját magunk teszünk érte.

A pénzért – munkát.

A kapcsolatokért – barátkozást, kellemes külsőt, megnyerő személyiséget.

Az egészségért – megfelelő táplálékot, mozgást.

A könnyen jött dolgok, könnyen mennek – sosem hosszú távú sikerek.

Igen! Dolgozni kell..

Dolgozni?

Használni a terméket. Beszélni róla. A “nekem ez nem megy”, vagy “én nem vagyok olyan” kedvenc mondatok helyett tanulni, olvasni, olyanná válni!

 “Nincs főnököm, nem tartozom magyarázattal, elszámolással”…

Kevés szó esik róla, viszont nagyon sokan ezen a banánhájon csúsznak el.. Igen, elszámolással egyetlen személynek tartozol. Saját magadnak!

Nem kéri senki, hogy hagyd ott a munkahelyed, vagy dolgozz napi x órát..

De az a munka, ami a célod eléréséhez szükséges, azt megtetted? Annyi embernek elmondtad? Iszod a terméket? Megveszed minden hónapban az Aktivitásod?

Az emberek nagy százaléka nagyon döcögősen tud “főnök” nélkül hatékony munkát végezni. A munka valahogy mindig eltolódik “holnapra”. Majd felhívom, majd találkozok, majd elviszem a terméket.. holnap..

Aztán telnek a napok,  a hetek – és érdemi munka nem történik semmi.

Segíthet ennek leküzdésében a rendszeres KAPCSOLATTARTÁS a szponzorral, a csapattagokkal – hiszen mindenkinek szüksége van lelkesítésre, elismerésre.

Kihagyhatatlanok a CÉGES RENDEZVÉNYEK, ahol több hétre elegendő adag motiválást és feltöltést kapsz a hatékony munkához.

Valamint a nagyon komoly és határozott CÉLKITŰZÉS és IDŐBEOSZTÁS.

Ha konkrétan kitűzöd a Saját Célod, amit el szeretnél érni az életedben – akkor tudod, mit kell tenned érte ebben a munkában.

Már csak egy Határidőnapló hiányzik, amelyben szigorúan, magadat nem becsapva beosztod a tennivalókat és az idődet, majd meg is teszed ezeket a lépéseket.

Ha ezekre figyelsz – az eredmény sem marad el!

Mentés

Mentés