Üdvözöllek! Szia!

Nyitrainé Ildi vagyok, foglalkozásom tanító, a főállásom mellett  független tanácsadóként is dolgozom.

Több évvel ezelőtt másodállásban, otthon végezhető munkát kerestem, s természetesen az interneten böngésztem.

Néhány zsákutca-projekt után egy kisebb cégnél dolgoztam, ami valóságos kihívás volt számomra. Online értékesítés volt a feladat.

Ma már azt mondom, hogy ez egy egyszerű munka, de akkoriban más volt a helyzet. Nem tartozom abba a korosztályba, amelyik a számítógépen, interneten nőtt fel. Mindent a nulláról kezdtem, online és offline képzéseken tanultam.

Teljes körű képzés segítette az elindulást az alapoktól kezdve, miként tudok úgy megjelenni az interneten, hogy könnyen megtaláljanak.

Azóta azt is tudom, hogy a gondolkodásmód megváltoztatása, a szemléletváltás, személyiségfejlesztés, vagyis dolgozz magadon!, fontos feltétele a siker elérésének.

Szeretném azt megmutatni, hogy minden megtanulható, elsajátítható. Kellő kitartással, tanulással a siker bárki számára elérhető, hiszen az internetnek köszönhetően a lehetőségek valóban korlátlanok.

Mit találsz ezen az oldalamon?

Egyszerű, hétköznapi dolgokról olvashatsz cikkeket. Ha böngészés közben látok valami hasznosat, érdekeset, akár egy kép vagy poszt, vagy épp egy kiemelt bejegyzés és nagyon megtetszik, azt felrakom.

Tehát arra invitállak, nézz be hozzám gyakran!