Üdvözöllek! Szia!

Nyitrainé Ildi vagyok, foglalkozásom tanító, a főállásom mellett  független tanácsadóként is dolgozom.

Több évvel ezelőtt másodállásban, otthon végezhető munkát kerestem, s természetesen az interneten böngésztem.

Néhány zsákutca-projekt után egy kisebb cégnél dolgoztam, ami valóságos kihívás volt számomra. Online értékesítés volt a feladat.

Ma már azt mondom, hogy ez egy egyszerű munka, de akkoriban más volt a helyzet. Nem tartozom abba a korosztályba, amelyik a számítógépen, interneten nőtt fel.

Mindent a nulláról kezdtem, online és offline képzéseken tanultam. Teljes körű képzés segítette az elindulást az alapoktól kezdve, miként tudok úgy megjelenni az interneten, hogy könnyen megtaláljanak.

Azóta azt is tudom, hogy a gondolkodásmód megváltoztatása, a szemléletváltás, személyiségfejlesztés, vagyis dolgozz magadon!, fontos feltétele a siker elérésének.

Szeretném azt megmutatni, hogy minden megtanulható, elsajátítható. Kellő kitartással, tanulással a siker bárki számára elérhető, hiszen az internetnek köszönhetően a lehetőségek valóban korlátlanok.

Nos, az eltelt évek alatt sok-sok tapasztalatot szereztem. Nehéz kiválasztani a “jó” MLM céget, vagy egy jó szponzort. Elköteleztem magam néhány éve egy magyar cégnél, mert a termékeit imádom. De ettől pénzügyileg nem igazán a terveimnek megfelelően gazdagodtam.

Nem túl régen a barátnőm meghívott egy FB csoportba. Elfogadtam az invitálást, de igazán nem érdekelt, már nagyon régen piacon lévő termékekkel foglalkoznak.

Most viszont nagyon örülök neki. Rendkívül nyitott, szimpatikus személyeket ismertem meg, különösen a csoportvezető személye nagy hatással volt rám. Már tudom, ez hiányzott az “imádott cégnél”. Figyelmes, nyitott egyének együttgondolkodása.

Tehát itt az új információk hatására maximálisan lelkes, motivált vagyok, pontosabban készen állok a Startra.

Mindezt leveleimben, vagy személyes megkeresés alkalmával megosztom az érdeklődőkkel, tehát veled is.

Te döntöd el, hogyan tovább!

S tudod, az információ kérése nem jár kötelezettséggel.

Üdvözlettel: Ildi

Skype: nyitraine.kiraly.ildiko

+36 70 368 4051

nyki61@gmail.com